JLH TOKA 2015 rinnekilpailun lopputulokset

Jämin lennokkiharrastajien TOKA 2015 rinnekilpailut pidettiin sunnuntaina 17.5.2015.

Vaikka kyseessä olikin leikkimielinen kilpailu niin silti TOKA-liidokkeja viriteltiin ja säädettiin vielä ihan viime metreille saakka, siinä toivossa, että juuri oma lennokki olisi se voittaja yksilö.

Kilpailuun valmistautuminen alkoi jo perjantaina 15.5. TOKA-liidokin rakentelulla. Jotkut osallistujat olivat sen verran innoissaan, että ottivat varaslähdön rakentamalla ns. "treeniversion" liidokista jo Torstai päivän puolella.

Tästä ei muut osallistujat kuitenkaan lannistuneet vaan ennemminkin päinvastoin. Omia liidokkeja viritettiin sitten sitäkin paremmaksi ja jos vaikutti siltä, että rakentelu ei meinanut ottaa onnistuakseen niin sitten muistettiin aina huomauttaa "varaslähdön" ottaneita epäkilpaurheilijamaisesta toiminnasta - leikkimielisesti herjaten. Kaikki osallistujat olivatkin erittäin aktiivisia lennokin rakentelijoita ja yhteishenki oli todella positiivinen sekä hauska. :)

Sunnuntai aamupäivästä vielä viimeisimmät rakentelivat sekä virittelivät liidokkejaan hikikarpaloiden kirvotessa otsalle, kun kello tikitti kohti iltapäivällä 13.00 alkavaa kisaa.

Kisat käytiin kahdessa luokassa: Junioriluokassa oli 4 ja aikuistenluokassa 15 osanottajaa. Suomen Ilmailuliiton Lennokkitoimikunta oli lahjoittanut junioriluokan osallistujille palkinnoiksi Kyosho Minium RTF lennokkisettejä ja aikuistenluokkaan Ilmailijan ensiapupakkauksia. Jämin Lennokkiharrastajat kustansi sitten aikuisten sarjan kolmelle ensimmäiselle hieman lämmikejuomia.

Kilpailun päätyttyä päätettiin vielä ex-temporena ottaa pieni TOKA-combat kilpailu, lähettämällä kaikki liidokit yhtäaikaa liikkeelle. Kolareita sattuikin, mutta samalla tapahtui päivän pisin lento, kiitotien 09-15 ylitse aina lentokenttäalueen laitaan saakka. Lento kesti 93 sekuntia ja vaikka tämä ei ollutkaan enää varsinainen kisalento niin silti, onnittelut hyvästä suorituksesta yhdistyksen puheenjohtajalle Kimmo Lehtoselle - onneksi olkoot! :)

Tapahtuma oli kaiken kaikkiaan juuri sellainen kuin me siitä alunperin toivottiinkin tulevan. Yhteishenki oli hyvä ja positiivinen sekä kaikilla oli todella hauskaa koko viikonlopun ylitse, mikä tärkeintä! :)

Tapahtumasta löytyy video JLH:n omalta YouTube kanavalta: JLH TOKA 2015 rinnekilpailut - YouTube

Sekä aktiivista keskustelua yhdistyksen omassa Facebook yhteisössä: JLH - Facebook keskusteluryhmä

Kuvia löytyy sivuston kuvagalleriasta: JLH - Kuvagalleria

Juniorisarjan tulokset:

TOKA 2015 Juniorisarjan tulokset
TOKA 2015 Juniorisarjan tulokset

 

Aikuistensarjan tulokset:

TOKA 2015 Aikuistensarjan tulokset
TOKA 2015 Aikuistensarjan tulokset